Un nou inceput


Din copilarie am fost fascinat de masini, masinarii, camioane, barci, trenuri si orice chestie motorizata. Desi nu am veleitati tehnice, am incercat sa-mi explic si sa descopar singur principiile de functionare si destinatia fiecarei masinarii cu care am intrat in contact.

Pe masura ce a trecut vremea, viata mi-a oferit sansa de a fi mereu inconjurat de masini, si de a-mi castiga existenta din asta.

Pe parcurs am dezvoltat o afinitate spre masinile mari, si, in sfarsit, mi s-a oferit sansa de a deveni, pentru o vreme, sofer pe tir.

Consider ca momentul este oportun. Nu am familie, nu am o relatie stabila, nu am cinestie ce responsabilitati. Asadar, plec la drum cu sufletul deschis. Sunt constient ca va fi greu, ca nu am cum sa prevad orice obstacol, dar asta ma ambitioneaza si mai tare.

Destinul a fost bland cu mine si sunt norocos pentru tot ce s-a intamplat pana acum. Viitorul sunt convins ca ma va lua pe sus, dar ma simt stapan pe el si voi incerca sa fac in continuare ceea ce iubesc, sa fiu propriul meu stapan.

In concluzie: aventurile vor continua, inca mai am cateva zeci de postari neterminate aici, vor fi completate la momentul oportun.
Aventurile vor continua, doar ca veti avea parte si de vlog-uri si multe poze din Europa.

Ionut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: