Ma enerveaza


Ma enerveaza ca inca nu am reusit sa gasesc ceea ce cautam in viata. Nu dramatizez, nu sunt fatalist, dar traiesc mereu cu senzatia ca lipseste ceva, ca mai exista un “ceva” care nu mi s-a intamplat inca.
Obisnuiesc sa nu tin catusi de putin cont de parerea celor din jur, dar. dupa aventurile de vara asta, am constientizat ca nu e bine. Asa ca sunt unii oameni (putini de tot) carora le datorez mult si parerile lor conteaza pentru mine.
Ma enerveaza ca-mi irosesc creativitatea in texte superficiale si numa’ nu-mi fac curaj (chef) sa ma apuc de ceva mai profund.

Am inceput sa scriu la carte. Inca nu stiu ce va fi. Nu stiu daca va fi o carte sau mai multe, sau daca va fi vreuna. Am multe pasaje pe care ma chinui sa le dau o punte de legatura, sa aiba o noima. Dar, mereu ma opresc in mijlocul unei fraze si ma intreb ce doza de curaj iti trebuie sa te expui in asemenea mod fara sa o faci voalat, sa iti arati slabiciunile si obsesiile psihotice hobby-urile in vazul lumii fara teama de a fi folosite impotriva ta.
Asta inca ma opreste, daca as pune toate drafturile neterminate de pe blog, v-ati lua de cap.

Lasand la o parte lemnele, tin sa comunic ca sunt foarte fericit sa scriu din nou, si realizez cat de dor mi-a fost. Ma detasez un pic de domeniul auto, dar voi reveni de cate ori voi considera de cuviinta.

Stiu ca literele aranjate aici nu prea prezinta interes, dar mai stiu si cat de mult am tinut sa le scriu, totusi.
Ceva s-a schimbat in mine dupa experientele recente, sunt din ce in ce mai neincrezator in oameni si mai suspicios, dar, pe de alta parte, incep sa imi traiesc viata exact asa cum vreau (nu ca n-as fi facut-o inainte), si-am realizat ca “bine” si “rau” sunt doar cuvinte. Conteaza sa faci cu adevarat ceva.

 

P.S. sa-mi bag **** in departamentul de design de la Porsche.

Z.

3 comments
  1. C said:

    Tare poza :))

    PS. …si moarte lui Seat Exeo! :p

  2. Anca said:

    like! keep writing! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: